5 Fede Sommer Ferie Destinationer I Europa

Sommeren er lige på trapperne, solen og varmen begynder så småt at blive en fast del af det danske vejr og den længe ventede sommerferie er lige rundt om hjørnet. Men ikke alle har intentioner om at bruge hele sommeren i Danmark. Vi vil alle ud og rejse og nyde sommeren ude i den eksotiske verden. Så her er vores top 5 over gode destinationer du kan tage med i dine overvejelser når du leder efter et godt sted at slappe af og holde ferie.

1. Alicante Spanien

Den smukke by i den sydøstlige del af Spanien inviterer til et idyl af en rejse med en lang og lækker strand helt op ad en eftersigende stille og rolig by, men som godt kan sparke dig i gang hvis du har brug for en tur ud i nattelivet. En af byens store seværdigheder er også Santa Barbara slottet som står flot på toppen af byen, hvilket også giver en dejlig gå tur og en god udsigt.

2. Positano Italien

Byen er lokaliseret sydøst for Napoli, og er kendt sit smukke udseende  langs de mange klipper og dens flotte placering ud til Amalfikysten. Byen ligger ca. 75 minutter fra Napoli og er et perfekt sted at slå sig ned et par dage hvis man vil væk fra storbyens larm. Positano består af en masse farverige huse og fantastiske omgivelser. Positano byder også på gode muligheder for smukke vandreture.

3. Dalmatian kysten Kroatien

Kroatien kaldes af nogle en af Europas underkendte ferie destinationer, og det kan vi godt forstå. Dalmatian kysten tilbyder et hav af muligheder i et land som udover at være utrolig smukt, ofte også har billigere priser end nogle af de mere kommercielle lande. Ved Dalmatian kysten kan man både dyrke aktiviteter som at ro kajak eller anden form for sejlads. Men man kan også fokusere mere på det gastronomiske aspekt eller blot nyde det lækre vand.

4. Lissabon Portugal

Den gamle og smukke Hovedstad i Portugal er en fremragende chance for at opleve en europæisk storby uden alt for meget turisme. Byen som består af en masse vedligeholdte og smukke bygninger, samt smukke seværdigheder som Jeronimos kloster eller tårnet i Belem. Men der er også en lækker mulighed for at tage til de nærliggende strande lige uden for hovedstaden og blot nyde det fantastiske vejr og vand som man naturligvis finder i Portugal.

5. Gardasøen Italien

Gardasøen er kendt som et område med et utal af gode campingpladser til dem som nyder at bringe hjemmet med på ferie. Men Gardasøen giver også mulighed andre små hyggelige hoteller. Blandt aktiviteterne man tage på cykelture rundt blandt de smukke vinmarker eller dyrke masse forskellige former for sejlsport og adventure ved den nordlige del af søen ved bjergene. Søen har også sin egen forlystelsespark under navnet Gardaland som er et underholdende sted for børn i alle aldre. Hvis man ikke er til så meget aktivitet kan man naturligvis blot nyde at bade i den kæmpe sø.