5 af de bedste aktive ferie destinationer

Det er ikke alle der synes det er lige fedt at bruge hele sommeren på at ligge og dase på stranden i 2 uger i træk. Nogle mennesker har behov for at bevæge kroppen og tage på aktiv ferie, enten for at dyrke en velkendt sport eller for at lære og opleve andre sportsgrene. Vi har derfor sammensat 5 aktive ferie destinationer der er gode at rejse til, hvis man nødig vil ende med at blive alt for rastløs i sommervarmen.

1. Riva, Lago di Garda

Rejser man til den nordlige del af Gardasøen støder man på den lille by Riva. Byen er et fantastisk sted at holde ferie hvis man er interesseret i sejlsport og windsurfing. Bjergenes placering gør at der hver dag på de samme tidspunkter kommer vind, hvilket derfor gør det til at perfekt sted at lære windsurfing, kitesurfing eller anden sejllads. Men byen tilbyder også gode adventure ture oppe i bjergene, og har en god placering hvis man blot er interesseret i at cykle.

2. Ötztal dalen Østrig

Ötztal dalen i Østrig er kendt for mere end blot at være et fantastisk sted at tage af sted på ski om vinteren. Om sommeren er den smukke dal nemlig hjemsted for en masse cykelryttere, mountainbikere, klatrere og vandrere som er ude og nyde den smukke østrigske natur. Dalen har det hele og tilbyder derudover også river rafting på alle niveauer samt mulighed for at svømme i de smukke bjergsøer. Så er man lidt til det hele er Ötztal dalen helt sikkert et sted der er værd at besøge.

 3. Rhodos, Grækenland

Rhodos tilbyder en masse forskellige aktiviteter, hvor størstedelen naturligvis foregår ved vandet. Det er især windsurfing og kitesurfing som er populært, men der er også rige muligheder for bl.a. at prøve at stå på jetski eller lærer at dykke. Rhodos har naturligvis også den fordel at hvis man får lyst til en dag bestående af afslapning, er det svært at finde et bedre sted at befinde sig.

4. Andalusien, Spanien


Andalusien sørger for at der ikke mangler noget! Her kan du nemlig vælge at tage på vandretur i bjergene, tage med på en canyoning tur hvor man bevæger sig gennem floder og vandfald, eller blot nyde ferien nede ved vandet med rig mulighed for anden form for aktivitet som f.eks. kajak. Men hvis man er til noget lidt udover det sædvanlige er der også mulighed for at tage på sommer ski i de højtliggende bjerge ved Sierra Nevada hvor sneen aldrig rigtig forsvinder.

5. Lyngenfjord, Norge

Vil man gerne på aktiv ferie, men alligevel ikke bevæge sig rundt i 30 graders varme er Lyngenfjord i Norge helt sikkert en destination der er værd at besøge. Lyngenfjord tilbyder super smukke vandreture som bl.a. kan give dig lejlighed til endeligt at se Nordlys, men området giver dig også en chance for at vandre på gletsjere, eller sågar at bungee jumpe fra 153 meters højde.